Jak usunąć lub zablokować użytkownika?

Aby usunąć lub zablokować profil użytkownika, musisz wejść na profil danej osoby, zjechać na sam dół i wybrać odpowiednią opcję. 

Usunięcie użytkownika oznacza permanentne wydalenie go z aplikacji – na przykład w sytuacjach, kiedy zakończyliście współpracę.

Zablokowanie użytkownika oznacza czasowe ograniczenie  użytkownikowi dostępu do aplikacji. Jeśli po czasie zechcesz jednak przywrócić dostęp do aplikacji danej osobie, kliknij „Odblokuj użytkownika” i wszystko wróci do normy. 🙂

Jeśli chcesz o coś zapytać – napisz do nas na hello@teamtoolbox.io lub użyj czatu widocznego w prawym dolnym rogu ekranu. Chętnie odpowiemy na Twoje pytania!