Gdzie kliknąć i jak wypełnić formularz, aby przesłać punkty innemu użytkownikowi?

Aby dokonać transferu punktów, na górnym pasku Menu wybierz „Przekaż punkty”. Wyświetli się zakładka z oknem, w którym zobaczysz poszczególne informacje:

Uzupełnij formularz zgodnie z instrukcją, kliknij „Prześlij” i gotowe! 😉 

Jeśli jednak potrzebujesz merytorycznego wsparcia z naszej strony – skontaktuj się z nami poprzez chat w prawym dolnym rogu ekranu lub napisz do nas na hello@teamtoolbox.io i postaramy się znaleźć rozwiązanie 🙂

Czy wiesz, że punkty znikają?

Jeśli ziarna kawy nie zostaną przekazane przed datą przyznania nowej puli, przepadną i znikną – nie będziesz w stanie już ich rozdać. Wskutek wygasania niewykorzystanych punktów, część z nich nie zamieni się już w filiżanki kawy – czyli ich realna wartość nie zostanie wykorzystana na inicjatywy.

Kategorie: FAQ